Öland

Öland
Solnedgång

söndag 7 juni 2015

Och så var söndagen förlorad.

Måste väl erkänna att alltför effektiv var jag inte före lunchtid. Men sen har jag varit desto effektivare. Fått taket på förtältet impregnerat både på insida och utsida. (Fy farao för vilken stank det var!) Samtliga blommor vattnade, både på insida och utsida. Tvätten fixad och klar, förtältet till 50% färdigmöblerat. Ett bord är för tungt för att jag ska klara det själv och några stolar står fortfarande i förrådet. Om maken tar dem samtidigt som han hämtar släpet ska det nog bli bra.


Utöver det så har jag städat ur husvagnen, ska bara torka ur skåpen, fylla på vatten och torka golven. Jo jag har köpt fluggardin att hänga för dörren det återstår också att sätta dit. Och fixa lite andra småsaker. Men den kommer att vara klar för gäster om förra årets övernattningsgäster känner för att göra en repris i år.


Bokat in dag för att fira yngsta broderns sambo. Hon fyller 30 på tisdag men vi kommer dit på fredag efter jobbet. Presenten har syrran lovat att fixa så pengar är skickade via ombud. Tack mamma. Har haft besök av den andra brodern och pappa. Är dock osäker på om någon annan visste om det innan de var tillbaka. Vi glömde dock att skicka med pappa virke till fågelholkar. Får försöka komma ihåg att lämna in en påse eller säck nästa helg.


Vädret har varit helt underbart idag också. Kanske inte så man vill sola men så man vill vara ute och göra saker. Men har en tämligen intensiv vecka framför mig men tänker inte tjata så mycket jobb. Men jag ska försöka se till att komma i säng i tid och då är det lika bra att jag börja nu. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar