Öland

Öland
Solnedgång

lördag 20 juni 2015

Halvseg dag

Får inte mycket gjort idag. Eller lite blir ju gjort. Nu är husvagnen förutom kylskåpet klart för boende. Har tom torkat taket så den är ren invändigt från tak till golv. Ska bära ut porslinet när väl diskmaskinen är klar och lägga in mattorna. Men golvet var inte torrt när jag var ute senast.


Även inne har jag städat en del idag. Borde dock damma igen men det har jag glatt blundat för. De sista trädgårdsstolarna är också hämtade. Har lagt ut en del möbler på facebook som vi inte behöver. En del är makens dotters och resten vårt. Men lyckas vi bli av med allt det så får vi troligen 10kvm golvyta ledigt. Då kan vi se vad som mer döljer sig där. Får ha en loppis under semestern eller kanske rent av två. Har en massa pryttlar också.


Middagen idag fick bli rester från grillningen igår. Kokte bara lite ris till och currysås. Om det passade eller ej är mer osäkert men jag gillar det. Maken gick in till grannen och fikade i stället. Sitter just nu och funderar på om man skulle gå ner till Köpingsvik och köpa lite godis. Det jag fick igår är redan slut. Och jag har ätit minst.


Nej solen skiner bäst att passa på att vara ute. Kan regna imorgon om man har otur så det gäller att ta tillvara på de stunder den är framme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar