Öland

Öland
Solnedgång

måndag 1 juni 2015

Till slut så

Blev väskan packad. Har tom redan packat ner en tandborste. Ett ombyte samt oömma kläder som kan klara en oljefläck eller så. De skulle vara vattenbeständiga också. Frågan är om vi ska åka ubåt som behöver lagas eller fiskebåt med taskig dieselmotor. På onsdag vet ni och jag redan i morgon.


Efter jobbet och maken hade kommit hem (var hemma tidigare som omväxling) blev det en promenad. Fick handlat det som behövdes för att inte vara hungrig de närmaste dagarna. Eller ia inte maken. Fast det finns färdiglagat kött för ett par dagar så han hade inte behövt vara hungrig ändå.

Har nu trådlöst internet och wifi lägenheten. Märks att maken har flyttat in.

Efter promenad och mat har jag inte gjort mer än packat väskan. Det tog rejält med energi. Äger varken stövlar eller regnkläder. Kände inte för att handla det heller. Har dock en orange regncape som syns som man säger så. Det får duga som regnkläder. Dock inte nerpackad än men den blir inte så stor, får tom plats i handväskan. Iaf om jag tar den stora.


Nu är det dags att krypa ner så jag orkar upp i morgon. Tänkte gå till jobbet och det tar nästan en halvtimme. Sen blir det en lång dag i morgon som lär räcka och bli över. Men det får lösa sig. Nu är det god natt som gäller.

4 kommentarer:

  1. Vart ska du???? Nyfniken... :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Först Göteborg och därifrån till Marstrand med båt. Regn och halv storm? Gick ändå //PJAK

      Radera
  2. Skönt med promenad till jobbet, även om den långa dagen blir ännu längre... Hoppas den blev bra ändå ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blev en lång men bra dag // PJAK

      Radera