Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 25 juni 2015

Helt ok dag

Hann med det som var tvunget att bli klart på jobbet. Hann förbereda en del till, dock behöver mitt kvällsteam bli klara ikväll så jag hinner fixa det sista före 8 i morgon bitti. Blev lovad att allt skulle vara synat innan frukost i morgon om det är något vi behöver göra om. Håller tummarna nu.


Blev dock inte så mycket städat trots allt. Dock blev allt utom köket dammat. Får dammsuga efter jobbet i morgon. Hoppas dock ha det mesta packat innan jag åker till jobbet. Om jag kommer upp i tid. Plötsligt sover jag väldans bra om nätterna och morgnarna. Maken har iaf diskat. Han var snabb där för att slippa motionera Fido.

Har hunnit till affären och handlat. Plötsligt så har jag nu några matportioner till i frysen. Nu är frågan hur många jag behöver. 10 eller 15...... Jobbet bjuder alla på lunch antingen torsdag eller fredag nästa vecka. En dag jag inte behöver fundera på matlåda. Vill dock inte ha för många i frysen under semestern. Vill ha nya efter semestern.


Nu är det iaf dags att borsta tänderna och lägga sig. Ska ev hinna byta kontor också innan jag slutar i morgon. Men det upptäcker jag. Nu god natt.

2 kommentarer:

  1. Phu!! Du har alltid ett sånt högt tempo! Glöm inte bort att vara lat ibland, och bara gör ingenting!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast jag har små funderingar på att göra dig sällskap i zombieland.... Augusti?

      Och då är man väl lat?

      Radera