Öland

Öland
Solnedgång

fredag 19 juni 2015

Då var denna dag borta!

Vet inte riktigt vad den tog vägen. Men hallen är klar så när som att vi inte är säkra på om vi vill ha någon förvaring ovanpå garderoben eller ej. Eller iaf inte något av det vi har utan isf får det bli något annat. Har också upptäckt att maken som inte har några skor har 10 par med stövlarna. (Huggarstövlarna är inte inräknade och det står något par kvar i klädkammaren.) Jag fick ihop 7 par och av dem borde 2 par kastas men så länge vi behöver jobba i trädgården vill jag inte göra det utan de kan duga till det och därefter kastas.


Husvagnen har bara köksdelen kvar. Golvet är dammsuget men inte torkat, textilierna ligger i tvätten och väntar på att få bli rena och porslinet samt glasen väntar på att bli diskade. Blir troligen av i morgon. Alltihop. Därefter kan dottern ankomma när hon vill. Förtältet har fått sina mattor och alla bord är på plats. Ena sortens stolar saknas dock går det fort att hämta dem med makens bil. Däremot kände jag att vi ska ta alla mina mattor för attans så behagligt det blev att gå på dem.


Makens dotter kom lagom till att det var dags att grilla. Dock var hon så pass trött att hon somnade direkt efter maten. Och då hade klockan inte ens passerat 21! Fast jag ska inte säga så mycket. Är väldans trött själv. Makens väckarklocka tyckte jag skulle upp klockan 06. Kunde inte somna om så jag passade på att jobba mellan 7 och 9 när maken sov. Tror jag ska sov nu. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar