Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 11 juni 2015

En dyr dag

Smet från jobbet lite tidigare. Har lite ont när jag andas men troligen ska jag bli förkyld. Med pollen och förkylning så brukar resultatet bli att det gör ont att andas. Min medicin som jag en gång gick med på att använda efter några års tjatande från min husläkare har utgått. Har dessutom bytt vårdcentral och förra VC ansåg att receptfria nässprejer skulle ge samma effekt som astmamedicin. Kan upplysa om att det gör den inte. Inte de sorter som man kan köpa på svenska apotek iaf. Har förvisso bytt VC igen så jag får väl göra ett nytt försök. Eller be mina syskon om lite av deras medicin. Det är dumt att byta bort bra husläkare.


Väl hemma bytte jag snabbt om och tog tåget till makens jobb. Han arbetar en hållplats från IKEA. Och vi har pratat om inredning till vår hall i snart ett åt. Kan upplysa om att nu ligger den instuvad i bilen. Kommer bli en trång resa hem i morgon men väldigt fint i hallen när vi väl är klara. Sen är det bara köket kvar men det ska vi nog lösa innan sommaren är över. Dvs om vi får någon i år.


Var inne på fyndet också. Blev en stor palm av något slag. Tror de kallas bergspalm men är inte hundra. Den är grön och har tunna, långa blad. Och är inte helt enkla att ta död på. Inte ens min kanin lyckades med det en gång i tiden och då gnagde den ändå av den en dm från krukans kant.... Det finns även en hel rad med nya butiker runt parkeringen. Vi testade alla utom den med fiske och jaktprylar i. Den öppnar inte förrän i morgon.


Klockan hade passerat 20 när vi väl var hemma och det som skulle med in var inplockat. Har dock glömt en sak kom jag på. Den som ska med till jobbet i morgon. Som för övrigt ska bli en kort dag det också. Har dock fått veta att jag kan jobba 2 timmar längre än först planerat och 3 timmar än vad jag känner för just nu. Är det fint väder så slutar jag nog ändå tidigt. Och är jag smart avslutar jag detta inlägg nu och packar väskan som vi ev får plats med i bilen. För den är en anings full med prylar.... God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar