Öland

Öland
Solnedgång

söndag 28 juni 2015

En vecka mindre

Och semestern närmar sig. Iaf om det blir som planerat för det finns ju vissa varningstecken på att det inte blir så men just nu planerar jag som om det funkar. Tillbaka till denna dag dock. Trött som en husvagn efter för liten bil vaknade jag och ville egentligen inte vakna alls. Men ska jag sova nu ikväll så var det bara till att vakna trots allt.


Tog dock god tid på mig innan jag satt fart ordentligt. Blev en runda till Borgholm som planerat. Behövde lite extra kraft mot ett specifikt ogräs med rötter som har rötter som aldrig verkar ta slut. Hittade vad jag behövde. Maken fikade hos grannarna under tiden. Väl tillbaka fikade jag också.


Maken hade innan jag for hållit på i trädgården och efter fikat hjälptes vi år en mycket liten stund. Eller medan maken pratade i telefon hjälpte jag till. Har läst ut en bok och konstaterat att jag ska försöka ut några stycken innan sommaren är helt slut.


Bjöd grannen på middag. Övriga i den familjen roar sig i Göteborg och vi hade så det räckte. Satt och pratade i godan ro så tiden passade på att smita väl fort. Kom iväg över en halvtimme senare än vår absolut senaste tid. Vi har alltså precis kommit fram och bara det mest nödvändiga är uppackat. Måste skärpa oss lite nästa vecka. Det tar flera dagar innan jag kommer ikapp. Säger därmed god natt så jag inte gör det värre än det behöver bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar