Öland

Öland
Solnedgång

måndag 15 juni 2015

När man får lite gjort här också

Detta är en vecka med långa dagar. Behöver vara på jobbet före 7 och har möten inbokade till typ 17,30. Inte torsdag för då tänker jag rymma runt lunch. Dvs om jag har en möjlighet. Å andra sidan kan jag ta jobb med hem om det krävs. Nog om det. Maken kom iaf hem ännu senare. Något ska man göra så jag möblerade om lite i hallen.


Numera finns där ett skoställ och plötsligt funkar det med fler skor än 3 par. Ser ändå bra ut. Kan tom ha lite gäster utan att hallen blir överfylld med skor. Har även börjat att tömma de stora grå mattorna i hallen på div saker. Ska ha dem med tillbaka på torsdag. Iaf om jag kommer ihåg att bära ut dem till bilen. Men blir de bara hoprullade så ska jag nog komma ihåg dem.

Jag hämtade maken vid tåget och tog honom med på en promenad till affären. Handlade det mesta inför midsommarhelgen. Tänkte försöka undvika att behöva handla så mycket på fredag eller tom torsdag kväll. Om vi lyckas vet vi på fredag. Bra att ha maken med till affären så han kan hjälpa mig att bära.


Nu är det läggdags. För inte nog med att det är en lång dag i morgon, det är engelska som gäller. Italiensk engelska efter ett tag blir man lite trött i huvudet. Gäller att vara så pigg man kan vara. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar