Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 10 juni 2015

En lång trött dag

Varit vaken rätt länge nu och är tämligen trött. Var tidigt på jobbet och har fått springa rätt mycket. Har börjat att cykla i träningskläder igen. Lagom temp för det nu. På väg till jobbet behöver man jacka men inte på hemvägen. Skulle behöva en cykelväska för cykelkorgen räcker inte riktigt till alla dagar.


I morgon behöver jag vara vaken och pigg hyfsat tidigt så det lär väl vara första morgonen som väckarklockan väcker mig denna vecka. Ska försöka smita hem nästan en timma tidigare för att ta tåget till makens jobb. Ska göra en räd på IKEA i Älmhult. Ska köpa allt utom spegeldörrarna till hallen är tanken. Har dock kommit på lite mer som behövs. Det ska inhandlas på Fyndet är tanken.


Tänker ha lite alternativa sysslor inomhus om det skulle regna de närmaste helgen. Dörrarna är tänkta att köpas i Kalmar en annan helg på vägen hem när vi har makens bil. Så vi får dem med oss. (Tänker försöka få med köksön den gången också fast det vet inte maken om än.) Jag har funderingar på att investera i lite badkläder så jag kan sola lite. Vilket troligen kommer att ge oss en rätt regnig sommar med min tur.

Nu ska jag dock försöka komma till ro och sova till 06 med lite tur. Håll tummarna! God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar