Öland

Öland
Solnedgång

lördag 6 juni 2015

Å så tog lördagen också slut.

Igår tog jag helg redan vid lunch. Tänkte förbereda det som skulle med innan maken kom för att hämta mig. Hade lite annat som också behövde göras innan vi åkte. Disken och soporna fixade jag innan maken kom. Men trots att han ringde när han åkte och hade 35 min hem. Blev inget mer gjort. Jag hade somnat innan han ringde och skulle "bara" vila lite innan han kom. Hmm plötsligt stod han där och frågade om jag var klar. Vilket jag inte var för jag hade ju sovit.


Det värsta var att jag hade gjort rätt mycket för att få sova i bilen men se det fick jag inte. Fick dock glass i Lessebo och slapp laga mat när vi väl var hemma. Maken bjöd på öländsk snabbmat. Dvs kroppkakor. Det enda tråkiga är att man tendera till att äta så man blir helt stinn och inte orkar göra något alls.


Efter att ha ätit och packat upp, gick maken ut och klippte gräset med röjsåg. Själv gick jag och la mig. Sov redan halv nio och vaknade inte förrän runt 8 i morse. Var man trött eller var man trött??


Idag har maken klippt klart, jag har köpt present och mat och vi har fått upp förtältet. Det blev lite bråttom med förtältet hade bjudit in grannarna på lite grillat och fick för oss att vi skulle sitta i förtältet och äta. Men det gick, fast det var på håret. Nu är allt diskat och undanplockat. Bara att krypa ner och sova. Vilket jag ska göra för jag är åter igen trött. Fattar bara inte var all trötthet kommer ifrån. Återkommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar