Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 10 maj 2016

Inte mycket kortare dag

Jag var iaf inte upp riktigt lika tidigt som igår men lär inte komma i säng speciellt mycket tidigare. Och med tanke på hur trött jag var idag borde jag verkligen försöka. Hann iaf gå till jobbet och vara i tid. Har hunnit få iväg en hög med reklamationer, förbereda möten, skicka redovisningar och ladda upp resultat. Tom hunnit förbereda morgondagen lite och ha två telefonkonferenser med två olika leverantörer.


Jag kunde också gå hem i tid utan att bygga för mycket på flexen. Gick och mötte maken idag också. Hem, vila lite, plockade en aning, dammsög osv. Med andra ord varit rätt effektiv även hemma. Fast det kostade på. När jag ställde mig i duschen fick jag näsblod de lux. Tog en stund att få stopp på det. Men det gick till slut. Fick även min dusch efteråt.


Blev en tur till andra änden idag också. Maken hjälpte till idag också och nu är golvet i det närmaste klart och det pratades stomme till iaf en vägg imorgon. Vet med andra ord vad som ska göras i morgon efter jobbet. Men först sova. God natt.

2 kommentarer:

  1. MEN Pjak, ni måste ta det lite lugnare, När jag läser din blogg er det högt tempo jämt, Ni har nytt fint hus, bra jobb - ta några dagar att bara vara, Njut av livet, släng klockan i väggen och VA111

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag försöker,jag försöker. Men jag är verkligen kass på att göra ingenting under lite längre tid (flera timmar I sträck).

      Radera