Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 31 maj 2016

När man inte får något

Började dagen före maken men gick hemifrån efter. Fick allt med mig och hann med tåget. Var dock inte riktigt i tid när jag väl var framme på Kastrup. Men lika fint som det var i Alvesta lika regnigt var det både på Kastrup och i Munchen, Det var dock fint väder när jag kom till Wien. Tiden släpade mer och mer ju närmare jag kom målet. Min timma mellan planen i Munchet blev ca 25 min om jag beskriver det generöst.



Dock var taxi vid målet senare än jag. Kom iaf fram, fick mitt rum, hann med en liten promenade och hade sedan ett förmöte med leverantören. Hann dock fixa de flesta mailen och samtalen under resans gang. Borde sätta mig och fixa några mail till men jag orkar inte så det skiter jag i.


Var jag befinner mig är en smula osäkert, Men det är en dryg halvtimme från flygplatsen. Och flygplatsen är iaf Wiens. Sen blir det aningens mer diffust. Det finns ett vattenslott ca 100 meter härifrån. Och postadressen är Kottingbrunn. Sen vet i katten! Får klura mer på det i morgon. Nu är det dags att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar