Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 5 maj 2016

Inte blev det som tänkt

För det första kom jag upp försent. Sen var jag slö alldeles för länge. Fick ju iväg maken iaf att fixa mina däck. Nu ska bilen vara klar för sin första besiktning. Den är i morgon och alldeles för tidigt. Fast sen har jag hela dagen på mig. Skulle ha skruvat ihop hyllor idag. Men efter 15 skruvar av 200 var högerhanden en enda stor blåsa.


Får bli en ny skruvdragare i morgon efter besiktningen. Och ska vi ändå fixa en sådan kan vi lika gärna fixa de beslag vi egentligen behöver, en LED lampa som saknas och så silver tejp. Det sistnämnda var lite dyrt på macken. Och vi behöver ett par rullar till så maken kan göra klart. Hoppas kunna vara hemma så maken hinner jobba lite på garaget i morgon.


Själv behöver jag fixa ihop hyllorna, skruva fast dem i väggen och sedan fylla dem. Har jag tur räcker de till att tömma den sista i förrådet. Och jag dessutom kan ta hit samtliga trädgårdsverktyg. Vilket kommer att ge oss en bra bit av förrådet tömt. Dock lär jag inte hinna allt det i morgon men innan maj är slut?


Fick bli mer rester till middagen idag. Dvs taco's. Hade ju köttfärs kvar sen i helgen som var. Och kycklingfiléer är förberedda till middag i morgon. Hoppas hinna tvätta tvätten och hänga den ute i morgon. Fick besök av min bror och far som hastigast. Lyckades bli av med lite från garaget. Pappa fick med sig fågelholksmaterial. Vi trodde att det bara bräder han var intresserad av  men han tog spillbitarna av takpappen också. Och så var den högen borta.


En promenad har vi också hunnit med idag. I övrigt har inte mycket skett. Jo, jag fick 2 av  fjärilsbuskarna klippta idag så nu hoppas jag det inte blir frost. Ska försöka hinna med de övriga innan helgen är slut. Lite osäker på om jag har klippt rätt men överlever de så är det inte helt fel iaf. Nu ska jag straxt lägga mig. Måste orkar upp i morgon ju. Besiktningen är redan straxt efter 8 så det gäller att komma upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar