Öland

Öland
Solnedgång

söndag 1 maj 2016

Inget vettigt alls

Vaknade men somnade om rätt snabbt och plötsligt ringde väckarklockan. Försökte låta bli att vakna med det sket sig. Bara att sätta sig upp och undersöka vad som hade hänt runt om i världen. När det var klart var det dags för frukost och de obligatoriska söndagssysslorna. Fast idag när det var fint väder och jag skulle vara hemma passade jag på att tvätta sovrumsgardinerna och torka dem ute. De var snabbt torra.


Det blev två turer till Borgholm då jag första gången kom på att jag hade glömt det som skulle uträttas hemma. Bara åka hem och hämta. Passade då på att ta maken med. Lottot rättat och förnyat. Tur man inte ska leva på de pengarna för då hade det varit några hungriga veckor att se fram emot. Dvs ingen vinst alls. Ibland gillar jag inte svenska spel. Som när det är dags att rätta mina tre rader.


En runda i solstolen har jag hunnit med. Riktigt varmt och skönt. Fick tom maken att sitta ner en stund innan han gick in till grannen och drack kaffe. Då passade jag på att investera i mer Loka. Middagen blev rester från igår. Dvs Taco's även idag och det finns kvar av det mesta till vi kommer tillbaka. Är det lika varmt då som idag äter vi troligen ute. Får se om man kan övertyga maken.


En kortade promenad hann vi med. Så flera rovfåglar flyga straxt framför oss. Jag tyckte mig se att antingen var det ett par örnar eller var det falkar men det tror jag inte finns på Öland. Sen var det troligen tre hökar. Ganska maffigt se dem seglar där uppe i det blå. Sen var det till att tömma diskmaskinen, sopor och packa för avfärd. Skönt med kortvecka. Hinner knappat packa upp innan det är dags att packa igen.


I morgon ska vi efter jobbet och ha ätit gå till andra änden. Ska även försöka få tag på dottern. Antingen har inte hon eller jag kunnat prata. Hoppas på bättre tur i morgon. Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar