Öland

Öland
Solnedgång

lördag 7 maj 2016

En dag med många möten

Vaknade i tid och hann tom äta frukost innan städaktiviteterna på området började. Tvättmaskinen hann inte klart och jag hann heller inte hem och hänga ut det. Vi var till att börja med 4 tjejer som plockade ris, fyllde kärra, packade, fyllde på mer och vid full kärra körde till tippen och tömde. 3 lass hann vi med innan jag gav upp. Den första som gav upp gjorde det efter halva andra kärran så jag var inte värst. Ska villigt erkänna att mitt jobb var att trampa ner alla grenar och ris så vi fick i mer i kärran. Sista lassen hade jag lyckats så bra att vi inte höll på att få ur det. Sen var det korvgrillning men då smet jag hem. Några höll på en stund till.


Väl hemma kom kompis och fikade (Tack för besöket!) Blev en hel del  vändningar och vridningar på olika problem och lösningar. Eller egentligen på problem utan egentliga lösningar.. De är helt enkelt för komplexa för att lösa. Men även om sånt som var i mindre skala och vi vill klura på innan vi löser det. Maken smet efter ett tag ut till sitt garage. Hur det än är och hur trevligt vi än har det så var kompisen tvungen att åka hem till sin hund.


Fortfarande ljust och varmt så jag passade på att klippa lite fler buskar. När fyra buskar och något mer gräs återstod så sa ryggen upp sig. Maken var klar med sitt och fixade iaf gräset. De sista buskarna bör jag hinna med i morgon. Är jag smart tar jag bar ett par och vila lite emellan. Vad jag borde ha gjort var att hämta lite prylar i förrådet för att fylla skjulet med. Har en hylla kvar att flytta över samt mycket av trädgårdsredskapen. Försöka hinna med ett lass i morgon.


Ena grannen har hunnit in för en fika med maken. Själv passade jag på att ta mig en promenad och  få ihop mina steg. Med mycket lite marginal. Har dock bara gått på området, gjorde så även igår så i morgon hoppas jag att maken vill följa med och att vi får en tur i skogen. Har skrapat ihop ytterligare en maskin tvätt, den hoppas jag kunna hinna med att tvätta i morgon också. Förutom alla andra söndagsnöjen. Nu tänker jag dock avsluta för vila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar