Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 12 maj 2016

Blev visst inte så mycket kortare dag

Kommer att sova ovaggad ett par dagar nu skulle jag tro. Kom iaf upp och iväg till jobbet. Fick det mesta gjort också. En del extra och inte allt planerat. Det har varit kundbesök idag och jag lyckade göra en lycklig chef mindre lycklig. Han kom glad ihåg och talade om att alla avvikelser var stängda tills jag frågade om min. Den kan vi nämligen inte stänga förrän tidigast hösten.


Hyfsat väder idag också. Lite varmare än igår men inte som i måndags och tisdags. Hann hem och titta till det innan jag skulle möta maken. Dock skulle han till banken direkt så jag följde honom dit sen smet jag till bokhandeln. Han hörde blomsteraffären så han var både där och i inredningsaffären innan han kom rätt. Köpte ingen målarbok idag. Kunde dock inte motstå en deckare. Hoppas på bra väder så jag kan lägga mig i solstolen och läsa på lördag.


Därefter var det dags för promenaden till andra änden. Maken hjälpte till och själv underhöll jag. Och tjuvläste de första kapitlen på boken. Fick mersmak och funderar på när jag kan få till en stund att fortsätta. Att jag läste berodde på att kompisen inte hade hunnit hem så jag satt i fåtöljen med Ebba i knät och läste tills hon kom.


Passade på att tacka jag till skjuts hem idag också. Missade chansen till ytterligare 3000 steg men hade ju redan uppnått dagens mål och klockan är ändå mycket. Nu är det sova som gäller. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar