Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 18 maj 2016

En sittande dag

Fuskade i morse och tog bilen till jobbet. Planerade att smita hem med den på lunchen och gå tillbaka. Men satt på möte så jag hann inte. När väl jobbet var klart hade jag inte fått ihop så många steg. Nackdelen med möten en hel arbetsdag. Nåja fast jag blev kvar länge på jobbet var jag inte hemma senare. Spar 20 min på att ta bilen åt var håll.


Väl hemma var det till att lämna in väskan och sedan gå ut för att se till att få lite motion. En dryg timme fick jag ihop innan jag var hemma igen. Fixade ju ett antal matlådor igår istället för dem jag glömde i huset. Gjorde det lätt för mig och gjorde bara spagetti och köttfärssås. Man blir mätt men det håller sig inte hur länge som helst. Efter 6 timmar är man rätt hungrig igen. Var bara till att gå hem och fixa lite att äta.


Blev sittande ytterligare en halvtimme innan jag tog mig i kragen och försåg mig men en timmes promenad till. Eller inte riktigt men inte långt ifrån. Väl hemma passade jag på att damma av tv-bänken, mitt nattduksbord och de små borden. Får ta resten i morgon. Maken har varit snäll och tagit det värsta på golven med dammsugaren. Maken har även varit snäll och diskat. Så i morgon kan vi göra vad vi vill. Kanske skulle baka en kaka och låta maken ta med till sitt jobb?


Nu ska jag iaf krypa ner så jag kommer upp en aning tidigare än idag. Blir så jobbigt att ta igen stegen jag missar på att inte gå fram och tillbaka till jobbet. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar