Öland

Öland
Solnedgång

lördag 28 maj 2016

Vilodag

Vaknade några gånger och somnade om innan jag gav och steg upp. Fick dock ihop mina timmar sömn även om det var i 2 timmars omgångar. Vaknade och hasen kändes som ett blödande skoskav i ett par försmå trånga skor. Var rätt kämpigt innan den lugnade ner sig.


När maken hade kommit upp och tagit med sig grannen till Mönsterås ställde jag mig i duschen. Passade på att gör en storrengöring med skrubb, peeling osv. Har dock ingen kräm eller lotion så insmörjningen får vänta tills i morgonkväll. Tvätten hade jag igång innan jag började så när jag var klar var även första maskinen det. Medan andra maskinen tvätt gick passade jag på att smita in till Borgholm. Är visst Öland spirar denna helg och därmed folk därefter.


Av en händelse gick jag in på Life. Fick lite hjälp och hittade lite örttabletter som efter några stycken och några timmar fick halsen att kännas riktigt bra om vi bortser att jag fortfarande inte kan prata något vidare. Köpte något flytande också som ska hjälpa. Om det gör det eller ej vet jag först i morgon. Tänkte testa innan jag lägger mig.


När jag ändå var i Borgholm passade jag på att titta på skor. Blev inga idag och lär inte blinågra nästa helg. Det ena märket är väldans dyrt och det andra hittade jag inte sulan jag vill ha. I båda butikerna var det gott om folk och inte lika många som jobbade. Bestämde mig därför att återgå en annan helg med mindre folk. Är inte ens säker att det blir några ändå.


Blev lite jordgubbar, vattenmelon och mineralvatten inköpt på vägen hem. Väl hemma var det bara att hänga upp maskin nummer två. Det regnade i morse innan maken åkte sen kom solen. Funderade på att klippa gräset men maken hade sagt att det inte var någon ide för det skulle regna. Kan göra det i morgon medan maken åker och hämtar lite delar till åkgräsklipparen. Sen får vi se hur mycket jag klipper. Men även 50kvm klippta är 50 mindre för maken att klippa när han är tillbaka....


Hann att gå en timme också innan maken kom hem. Han hade ätit osv så mat behövde jag inte fixa. Själv var jag lat igår och köpte snabbmat. Åt bara hälften då och resten idag. Rätt bekvämt att vara lat ibland. Och på tal om lat tänker jag nu slå igen  datorn och ta kväll, God natt.

4 kommentarer:

  1. Bild 4, är inte det Lövöbryggan i Timmernabben? Det ser precis ut som den även om jag inte sett den på åtskilliga år.
    Oerhört fin bild på blomman förresten, funderar på att ha den som skrivbordsbild på datorn, om det tillåts :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bild nr 4 är tagen Timmernabben men vad bryggan heter har jag ingen susning om.
      Nyttja du blomman.

      Radera
  2. Fina bilder :)
    Hoppas din hals är bättre nu.
    Ha en bra vecka // Lisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Halsen är bättre men inte bra.
      Hoppas din vecka också blir bra

      Radera