Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 26 maj 2016

Nu håller vi tummarna

Stämbanden har mer eller mindre gett upp totalt. Planerna inför helgen kanske skiter sig. Skulle ju hälsa på forna kollega som sitter fast i Italien. Och det till lördag em. Lite svårt att hälsa på henne på förmiddagen då. Dock står hon på väntelista för biljett till i morgon em. Så håll tummarna. Sen får gärna stämbanden hitta tillbaka. Men men det är maj och då brukar de ge upp någon vecka.


Idag fick maken gå bort till kompisarna själv. Och vad jag har sett på FB så har de fått upp de tyngsta och jobbigaste fönsterna. Men det innebär att de fixar ett antal utan hjälp från maken och de kan jobba vidare i helgen. Nu håller vi tummarna att det hinner klart men det ser lovande ut. Själv var jag och köpte lite whisky och hoppas skrämma tillbaka stämbanden. Köpte dock bara en liten flaska och tur var det för så god var den inte. Fast maken lär gilla den då den var lite mer rökig än jag gillar.


Nu ska jag förbereda lite för två alternativ. Stanna kvar i morgon samt förbereda så jag lite lätt kan ta mig hem om det skiter sig. Sen sova. Tror jag sover först och fixar det andra i morgonbitti. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar