Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 24 maj 2016

Ytterligare en dag

Tycker inte jag hinner med så mycket mer än sova, vakna, ta mig till, jobbet, jobba, gå hem, äta, promenera och så sova. Vet i katten vart dagarna tar vägen. Blåsan under trampdynan är betydligt bättre så nu har jag ett blödande sår mellan lilltån och tån jämte. Nåja, börjar bli duktig på att halta. Alltid något.


Har hunnit att boka samtliga resor före semestern. Eller nästan, bokade in ett besök hos leverantören en timme bort. Men det räknas inte som resa. Dock de som ska ske med tåg osv är nu bokade. Orkade inte halta runt på intern processrevision idag. Dessutom står den ena processen tvärstilla. Hoppas kunna göra det i morgon. Har tid för det iaf. Smet hem en stund tidigare och då menar jag även tidigare än jag borde sluta. En hel kvart. Helt underbart väder ju


Hann ladda mitt armband medan jag väntade på maken. Eller jag behövde en liten stund till. Sen blev det promenad till andra änden. Maken, kompis med make slet som bara den. Jag fortsatte rensa lite gång och se till att hundarna fick röra på sig. De ville dock gå in före mig. Det fick de men de lämnade inte hallen förrän jag kom in igen. Lite halvsent även idag. Iaf för att gå hem också så vi fick skjuts. Och nu behöver jag sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar