Öland

Öland
Solnedgång

måndag 23 maj 2016

Ännu en lång dag

Kom upp en aning tidigare än jag brukar men så var det en massa "ska-bara". Därefter var försprånget borta. Haltade iväg till jobbet.Gick till mig en blåsa under trampdynan som inte är mindre idag snarare tvärtom. Barfota funkar det bra men med skor och ännu värre strumpor då känner man att man lever. Gick så lite jag bara kunde på jobbet och var därmed överallt och ingenstans samt fick springa från ena änden till den andra titt som tätt. Kunde dock halta hem efter en fullgjord dag.


Gick inom och hämtade paket som skulle skickas. Därefter gick jag och mötte maken. Han fick ta över paketet. Även om det bara vägde 9 kg blir det tungt efter en stund. Tur man har nära till avlämningsstället. Därefter hem hämta lite saker för att sedan gå till andra änden. Blev lite mer gjort finns hopp om att hinna få det klart.


Medan kompisen slipade fönster tog jag hundarna i koppel och haltade runt lite. Den större är lydigare än den mindre. Kompisen pratade om att rensa ogräs när hon har slipat och målat sina fönster. Tänkte jag kunde ta en del så det värsta har jag tagit idag. Ev tar jag lite till i morgon eller så tar jag helt enkelt hundarna på promenad. Blev lite sent idag också men vi fick skjuts hem och sparade en halvtimme iaf. Ska nu släcka och lägga mig. Blir troligen många långa dagar denna veckan också. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar