Öland

Öland
Solnedgång

söndag 29 maj 2016

Så är ytterligare en vecka gången.

Vart tar de egentligen vägen? Kom upp tidigare än jag ville men tänkte jag skulle sova i tid ikväll. Efter asken jag köpte igår i hälsokost affären så mår halsen betydligt bättre men någon röst har ännu inte kommit tillbaka. Men halsen känns iaf inte som ett blödande skoskav längre och det är ju positivt. Helst med tanke på revisionen i morgon, på onsdag samt den interna på fredag fm.


Maken åkte iväg för att hämta åkgräsklippare (reservdelsklippare) och jag smet till Borgholm. Skulle köpa blomma till mamma. Igår var det för mycket folk och idag så hittade jag inget som dög. Och då för mig att ge bort. Blev örhänge i stället av bättre sort. Ingen bild men hon har fått dem. Jag tyckte de var snygga och förhoppningsvis tycker hon det också. Hon brukar inte få designsmycken av mig men någon gång ska vara den första.


Väl hemma igen drog jag fram gräsklipparen och klippte en stor del av gräsmattan. Sen kom maken hem och fick ta över  en stund medan jag vilade. Sen gick jag ut och tog et sista. Idag försökte han inte ens hinna att klippa det jag hade klippt. Skulle vi hinna med hela så var det till att göra det en gång. Och hade vi fuskat hade det blivit jobbigt nästa helg. De säger torka på Öland men det märks inte på vår gräsmatta iaf för den växer så man nästan kan de det med blotta ögat. Iaf kommer vi att se skillnad när vi är tillbaka.


Maken försökte få igång den han hade hämtat medan jag klippte. Han gav upp och tog de sista varven. Själv gick jag in och vattnade blommorna. Höll på att glömma förvisso är det mest orkidéer men även de vill ha lite fukt. Fick dock kasta en. Den hade blivit kladdig. och fått en lustig kladdig yta. Den åkte. Passade på att packa med. När maken var färdigklippt så ringde grannen. Han skulle komma över och kolla el-en på maskinen maken hade hämtat. Vet i katten vad de kom fram till men klockan gick. Så när maken kom in glömde han hälften av det han behövde. Det blir det till att shoppa i morgon.


Framme och uppackad. Eller iaf jag för maken glömde ju det mesta i klädväg. Men jag behöver åka tidigt i morgon. Ska vara i Halmstad tidigt. Tjänstebilen ska hämtas och jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska gå eller fuska och ta bilen . Men det är rätt skönt med en promenad även om jag behöver stiga upp en timme tidigare. Dvs om jag får sova för halsen. God natt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar