Öland

Öland
Solnedgång

söndag 15 maj 2016

Splittrad

Regnat mest hela dagen. Ön behöver regn men det betyder inte att jag gillar det. nåja det blev en dag inne. Men det blir inte många steg med att vattna blommor, stryka några skjortor och baka två kakor. Snarare tvärtom, det blir inga alls. Nu hoppas jag att det iaf blir så pass bra väder i morgon att jag iaf kan gå fram och tillbaka till jobbet. Tänker går ikapp stegen jag missade idag.  En fördubbling av steg de närmaste två veckorna vore inte helt fel.


Maken har heller inte kunnat göra så mycket. Han har dock eldat. Han tyckte det var ruggigt och kallt. Jag tyckte det var rugguggleväder. Fördel var vattenpölar = bad för fåglarna även om de höll sig under husvagnen och letade insekter. Och på tal om fåglar så har vi inte haft någon fågel sittande och knackande på fönstret om morgnarna. Så fågel siluetterna har tydligen hjälp. Ska hålla lite koll på om de är i fler fönster.


Det har inte blivit ett enda fönster har blivit putsat idag. Hade det varit en anings varmare hade jag iaf putsat dem som är under tak. Med lite tur hinner jag med det nästa helg även om den redan är mer än inbokad. Tur man ska ha "minisemester" helgen efter. Om vi kan hålla planerna så ska jag hälsa på kompis. Och vi ska "bara" promenera och prata tills öronen blöder eller något. Dvs om vi lyckas hålla kalendrarna öppna tills dess. Nu ska jag sova lite. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar