Öland

Öland
Solnedgång

fredag 18 december 2015

Läggdags

Trots sovmorgon för min del (inte maken) så är jag redan trött. Jag hann handla både på Ö&B och ICA på vägen hem. Jag hann bära in allt, packa upp det och stuva undan. Jag hann tvätta en maskin också innan sotaren kom. Sen tog jag resten också när jag ändå var i farten. Så för tillfället är tvättkorgen tom.


Jag har hunnit slå in alla inköpta julklappar. Inklusive de dottern skickade med. Nu är det en kvar. Brorsonen ska ha lite till. Idé finns men jag har inte hittat det jag har sökt. Får fortsätta i morgon då vi ska in till Kalmar. Har nämligen en reservplan som kan fixas även den där om det inte funkar med den första. Eller alternativet heller för den delen.


Var och hämtade maken vid bussen i Borgholm. Passade på att köpa en triss, ville ha tur så jag bad om en vinstlott. Fast det fick jag ingen. Tycker det är lite dumt, om jag ber att få en triss med vinst är det då för mycket begärt att få det?? Nåja vi passade på att tvätta bilen när väl makens buss hade kommit. Vi hade +9,5° så det ska inte vara någon fara för att den ska frysa. Hem och bytte bil, sen åkte vi tillbaka och tvättade makens bil så den är också ren eller var iaf när vi körde ut från tvätthallen.


Saknar ca 3000 steg för att klara dagens mål men ligger plus på veckans så det får vara ok. Ska iaf gå och lägga mig straxt. Borsta tänderna först bara. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar