Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 2 december 2015

Attans så trött

Vaknade trött och har så förblivit hela dagen. Kom i väg lite sent. Men vet att jag borde kunna korta ner tiden lite om jag ökar tempot lite. Tog i lite för bra så när jag hade gått halvvägs hade jag gått in 4 min. Men sen sa det tvärstopp. Benhinnorna bar skar ihop. Resten av sträckan tog dubbla tiden mot vanligt. Har inte släppt än.


Har haft tur så det var mycket sittande sysslor idag. Dels har jag städat av lite, avverkat möten och dels förberett en lite tripp. Fortfarande en del att göra om jag ska hinna med men det borde funka. Vi hade även en gemensam lunch hela avdelning på mitt favoritställe här. Ett bra ställe de vet vad jag vill ha så jag bara visar mig och går sedan och sätter mig.


Då jag gick till jobbet var det bara att bita ihop och gå hem också. Lät det dock ta lite längre tid än normalt. Hann iaf att hämta upp maken innan ICA. Jag behövde lite bröd, det förra tog slut igår. Passade på att handla lite av allt det där som jag behöver till jul och som det var bra pris på. Och så fick maken bära och gå sakta.


Ska helt villigt erkänna att jag inte har gjort så mycket väl hemma. Surfat runt och läst på nätet. Nu ska jag slutföra detta inlägg, borsta tänderna och krypa ner. Sen hoppas jag bara att jag är piggare i morgon. Och att benhinnorna tillåter promenad till jobbet. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar