Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 3 december 2015

Också en dag

Denna dag har varit ömsom vatten och ömsom vin. Började med att besöka leverantör innan jobbet. Den vanliga kontakten hade ännu inte hunnit dit men kunde lämna meddelande och information till en annan. Kom till jobbet i tid till det tidiga mötet.


Meddelade en annan leverantör kort information om läget som svarade, hur många behöver Ni i en sista leverans! Häpp, informationen vederbörande hade fått handlade om detaljer som var så utanför specifikation att de inte går att använda på något sätt. Men det fick jag inte så mycket svar på.  Nåja de viktigaste funktionerna är informerade. Blir till att se hur vi ska lösa detta.


Både gick till och ifrån jobbet, kom då iväg från jobbet lite sent så jag mötte maken i dörren, Tog honom med till S:t Clair för lite mat. Behövde kolla hur många sittplatser de har samt hur lång den ena ägaren är. De har en julquiz som jag tänkte göra ett allvarligt försök att vinna. Har ingen aning om vad man kan vinna men det är inte det viktigaste utan att jag klår maken,


På vägen hem kliver jag lite snett och förstör min kappa. Den är förvisso gammal och dragkedjan funkar inte som den ska men jag hade hoppats att den skulle hålla till våren iaf. Roligare med ny vårjacka än höstjacka precis innan hösten är slut. Nåja får hoppas att jag klarar mig med capen och att jag hinner runt en affär med lite roligare priser. Tror dock att jag vill ha en typ parkas och kan bara hålla tummarna att jag hittar en till vettigt pris.


Nu ska disken diskas och väskan packas. Sen ska här sovas. Behöver hinna med lite denna helgen som kommer då nästa försvinner. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar