Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 15 december 2015

Gick hyfsat

Denna dag gick också. Inte lika kall som gårdagen. Runt nollan hela vägen. Riktigt varmt och skönt som omväxling. Besöket gick bra, väl förberett så jag kom iväg före lunch. Tänkte äta på vägen men det blev inte så. Det var frostigt och fint till runt Gislaved. Sen var det snöigt och vitt till Värnamo. Sen var det en vit vägg att köra i av dimma. Gick dock bra att köra fast jag kollade inte om det var halt någonstans. Dock inga omkörningar i dimman och i övrigt bara vid tvåfiligt.


Lämnade väskor och lite annat hemma innan jag tankade bilen och körde till jobbet. Började med en rejält sen lunch. Men fick ett par timmar att jobba på iaf. Och en promenad hem. Det var därför jag slängde in väskorna på vägen när jag hade bilen. Inget kul att släpa på när man går. Var bara att gå till stationen och möte maken. Kom precis i tid fast då hade jag bytt trissen som vi vann en ny på innan. Den nya vann vi dock inget på.


Nu är allt uppackat, väskorna väntar på att bli ställda på sina platser i förrådet. Var och handlade lite att äta så nu klarar jag mig till helgen. Ska villigt erkänna att mycket nytta har jag inte gjort sedan jag kom hem. Har dock slagit in ett paket. Ev slår jag in ytterligare ett i morgon eller till helgen. Nu ska jag iaf sova. Behöver det. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar