Öland

Öland
Solnedgång

söndag 20 december 2015

Hunnit en del

Vaknade sent och kom upp ännu senare. Fick iaf gjort alla måsten tämligen snabbt. Hann tom hitta ytterligare en maskin tvätt som blev gjord. Maken fixade med sin bil och jag pysslade inomhus. Nästan så man kan tro att det blir jul trots allt. När maken var klar så fick han snällt följa med på en promenad. Fast det var dumt han genade som bara den lite överallt. Har iaf fått ihop veckans steg med marginal saknar dock en del för dagen. Försent att göra något åt det nu.


Efter middagen så skulle maken griljera sin skinka. Visade sig dock att jag hade fått fatt i en som skulle kokas först. Den blev inte griljerad idag dock kokt eller hur han nu gjorde. Äter inte skinka så han får tillreda den precis hur han vill. Bara jag slipper äta. Skulle det knipa kan jag säkert läsa innantill hur den ska tillagas men än så länge är maken nöjd med att få göra det själv.


Grannen kom in på fika och en filmstund. De följer en serie och de brukar se ett avsnitt ihop. Ibland ser jag också men oftast inte. Idag vad det inte som gällde. Styrde med en massa annat. Kom iväg lite sent. Och efter diverse förvecklingar kom vi iväg. Ett stopp hos föräldrarna, hade köpt teaterkonfekt till mamma. Därefter ett stopp hos brodern, hjälpte ju honom att köpa paket igår så nu har han fått det.


Därefter raka spåret. Framme, uppackad och färdig för att sova. Vilket det är hög tid att göra. Säger god natt.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin bild på ert hus!! Ser supermysigt ut!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte vårt hus utan en grannes men bortsett från det färgade är det ditåt vi vill med vårt också. Får se vad vi gör i år och vad vi gör till nästa år.

      Radera