Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 1 december 2015

Omkastade planer

Kom upp och iväg hyfsat till jobbet. Skulle ha en städdag tänkte jag. Blev en del annat och omkullkastade planer. Fick reseförbud resten av året av chefen för ett par veckor sedan. Känns alltid bra så här inför jul. Dock har vi lite bekymmer som vi inte riktigt kan härleda till rätt grundorsak. Skulle tro att vi har hittat 75% men har ytterligare 25% kvar. Jag ska nu studera Sveriges geografi lite bättre är det tänkt veckan före jul.


Stycket ovan gör att i helgen som kommer behöver jag fixa även det som skulle göras nästa helg. Tur det är tre dagars ledigt. För resen jag ska göra tar ca 6 timmar plus pauser och matraster. Dvs en heldag att göra. Och då är jag på plats på första stället. 1 övernattning, 7 timmars jobb, 4 timmars körning, nästa övernattning och sedan ytterligare 7 timmars jobb för att köra 4 timmar hem. OM det är bra väder och ingen trafik..... I december. Kan inte påstå att jag jublar.


Efter jobbet idag fick det bli en promenad efter att ha ätit. Blev en tur till kompisarna i andra änden. Har därmed nästan dubblat målet för steg idag. Iaf om jag stegar omkring lite. Tror det saknas 67 steg och jag har i vilket fall som helst inte borstat tänderna, chansen finns. Men klockan börjar bli mycket och det är en dag i morgon också. Kan vara lika bra att slå ihop datorn och gå och borsta tänderna. Önskar en god natt.

4 kommentarer:

  1. Vad många fina tomtar!
    Kom på att jag kanske ska sätta fram lite tomtar i år? Pojken kommer till mig helgen innan julafton, och då kanske jag ska ha lite tomtar. Mer än dem jag har på loftet, vill säga!! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar att tomtar överallt och inte bara på loftet. Så jag röstar för att du iaf plockar fram några och gör lite godis tillsammans med pojken. Iaf lite kola och andra lite enklare godis. Ett chokladhus kanske?

      Radera
  2. Ja, vi ska rota fram lite tomtar och sätta ut tillsammans, tänker jag. Men att göra godis... Han har ju lite dåligt tålamod (till skillnad från undertecknad... Host, host!!), och det står ju mest på spisen och kokar. Ja, jag får fundera på det. Vi ska troligen gå på Skansens julmarknad i alla fall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast Ni kan ju göra godis av marsipan med hjälp av lite karamellfärg, nougat och ev smält choklad. Behövs inte så mycket tåla mod då. Du får väl färga marsipanen i grönt och göra granar, lite rött och göra tomtar ;)

      Radera