Öland

Öland
Solnedgång

fredag 4 december 2015

Ingen bra dag

Varje fredag sover jag en kvart längre än vanligt, får skjuts till jobbet och jobbar oftast en kortare dag. Och fast maken tom hämtar mig och kör hela vägen till huset så sover jag oftast innan vi är i rondellen i Växjö. Klarar liksom inte av att vara vaken så länge. Sen sover jag mer eller mindre hela vägen till huset.


Det blåste efter vi hade lämnat det sist upptäckte vi när vi väl var framme. Maken var ute med ficklampa och letade dynor och annat som hade funnits i dyn backen. Vi är lite osäker på om han har hittat allt eller ej men jag vill minnas att en del hamnade i husvagnen när jag plockade ihop den. Tror att resten också ska få hamna där i morgon.


Varit och handlat så vi klarar oss tills i morgon. Kalmar som gäller. Tänkte köpa iaf 2 julklappar, en del mat och på vägen hem ta ett varv runt Ribes och få nytt läder till mitt bälte. Men först sova. Har halvsovit sedan jag kom hem. Fast jag tom köpte cola för att hålla mig vaken så somnade jag innan jag hade öppnat den. Så att koffein skulle hjälpa tror jag inte på. Man somnar ju fast mand det i närheten. God natt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar