Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 9 december 2015

Halvlat dag

Tog bilen till jobbet och var tidig. Kompenserade detta med att bli sen därifrån. Chefen har dessutom varit upptagen och större delar av ledningsgruppen borta. Har med andra ord roat mig med att kolla upp hur de har åtgärdat avvikelser i interna revisioner. Vi har en blandad kompott. Passade även på att boka in de första 5 revisionerna hos leverantörerna nästa år. Och göra en grov planering över de interna som ska göras nästa år.


När jag väl var på väg hem ringde maken och talade om att han tänkte jobba en dryg timme längre. Vilket gjorde att det blev inget Växjö idag. I morgon kanske? Annars får det bli nästa vecka. Eller ytterligare en vecka senare. Men sen måste det vara gjort eller vi måste ha hittat de sista julklapparna. Fast de går ju att köpa på annan plats också. Skulle bara vilja ha dem avklarade.


Förberett det som jag ska ha på mig i nästa vecka när jag är iväg. Dvs packat allt utom tandborste och dator. Tror jag iaf har ju några dagar på mig att komma på mer. Men jag skulle vilja vara ledig från det att jag åker hem på fredag tills jag sätter mig i bilen och kör för att vara på plats på måndg morgon. Inte behöva fundera på packa osv. Nu ska jag däremot fundera på att sova. Lite trött. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar