Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 22 december 2015

Lagom dag

Började en halvtimme tidigare idag också. Men det är makens fel som kör mig istället för låter mig gå. Fast idag smet jag hem tidigare. Kunde göra så mycket mer så jag slog ihop datorn och gick. Kan inte bara sitta av tiden. en först hade vi haft lite teambuilding på jobbet. Vi var tre tjejer som nu har byggt ett chokladhus. Nu får vi se hur länge det håller. Dels från att trilla ihop och dels innan kollegorna börja knapra på det. Nåja det är gjort på ren mjölkchoklad så kollegorna kan gott äta det. Lite för sött för min smak.


Nu när jag gick hem tidigare så var det om inte ljust så iaf inte mörkt. Riktigt härligt med lite naturligt ljus. Hann tom sitta en stund innan maken kom. Han smet också en aning tidigare dock pratar vi om en kvart eller så där. Hoppas nu på en lika bra dag i morgon för då går jag redan vid lunch. Kommer få en riktigt lugn vecka nästa vecka. Ensam i korridoren om chefen också stannar hemma. Då lär det bara bli halva dagar för min del. Har lite sparat som skall göras men det kommer inte fylla 3 hela dagar.


När väl maken var hemma var det S:t Clair som gällde. Maken med sin sallad och jag med min panini samt den obligatoriska kannan med japanskt te. Det händer att det blir lite mat kvar men aldrig något kvar i kannan. (Bara den gången vi slog på stort och beställde två kannor.) Därefter hem och hämtade bilen för att åka in till Växjö. Det hjälpte dock inte för vi fick gå till ICA här iaf när vi väl varit hemma och ställt in maten. Men nu ska vi ha allt vi behöver.


Nu skall dock tänderna borstas, kläder för morgondagen förberedas och så tänkte jag förbereda lite av det som ska packas i morgon. Tar där med och plockar ihop datorn och önskar Er en god natt!.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar