Öland

Öland
Solnedgång

lördag 5 december 2015

Rubriklös

Vaknade av väckarklockan. Stängde av den och fortsatte sova nästa en timme till. Var rejält trött och hade en timme att göra en slö start på. Nu fick jag ca 20 min men man hinner tvätta av sig, borsta tänder och få på sig kläder. Därefter raka spåret in till Kalmar. Medan maken satt hos optikern knatade jag ihop en hög med steg och hade en julklapp till klar. Den till brorsonen.


När maken var klar tog vi ett varv till IKEA och hittade ytterligare två julklappar. Eller det blir tre presenter men det är till ytterligare två personer som jag nu kan sluta att klura på. På vägen ut blev det en korv till maken och en melonsallad utan frusen yoghurt till mig. Glömde köpa galgar och godis. Så kan det gå när man glömmer sig.


Över bron och  ner till Tävelsrum och Ribes. Mitt bälte som jag köpte i Staterna har mer eller mindre gett upp. Och hos Ribes gör de bland annat bälten. Nu ville jag behålla bältesspännet med det var inget problem för dem. Inte heller att jag dök upp en lördag istället för i veckan. Med lite mail och telefonsamtal man lösa mycket. Mycket trevlig hund hade de också när den väl vågade sig fram och hälsa. Tack snälla för mitt nya bälte! (Jo jag betalade för det men jag fick ju behålla mitt spänne.)


Därefter tog luften slut fram till 17 ungefär. Plötsligt blev middagen lagad samt ytterligare mat för morgondagen och måndagen. Tvätten tvättad, flertalet tomtar utplacerade, dammat (trist med tomtar ovanpå damm), presenter inslagna och en massa annat som behöver göras. Har bytt plats på en hög med tomtar också. Samt tittat lite på tv ihop med maken. Och plötsligt var klockan mycket.


Nu återstår att borsta tänderna, släcka ner, ev slå in den sista julklappen som jag kan slå in, saknar kartong till den sista och krypa ner för att sova. Säger God natt och hoppas ha lika mycket energi hela dagen i morgon som jag haft de sista timmarna idag.


2 kommentarer:

  1. Många fina tomtar :)
    Ha det gott // Lisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Försvinner någon varje år och kommer till någon ny varje år...... Beror lite på hur länge de trivs hos mig :)

      Radera