Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 16 december 2015

Halva vecka gången

Var väldigt trött i morse och höll  på att bli riktigt sen. Dock blev makens tåg strömlöst redan på perrongen så han kom hem och hämtade bilen. Därmed fick jag skjuts till jobbet. Hann med lite sånt som inte var planerat och hann inte med lite av det jag egentligen hade hoppats på. Kom hem samtidigt som maken. Skönt att vara lat men steg får man inga.


Det blev till att vila sig en stund. Lite mat blev det också. Hade planerat macka men hade inget smör. Fick bli varm macka med smält ost och pizzakrydda på. Magen blev iaf mätt. Passade på att ta på mig ett par leggings under jeansen. Var lite kallt utan upptäckte jag på promenaden hem från jobbet. Och sedan ut en runda.


Gå utan mål är lite småtrist så det blev en tur till kompisarna i andra änden av denna plats. Överlämnade en julklapp och blev sittande en stund. Trots att jag nu har blivit äldre sedan förra försöket så fick ja ännu en gång inpräntat att jag inte kan flyga. Kommer troligen har en bra blåmärke i morgon och en ond handled. Men det tar vi då. Nu är det åter dags att sova. Behöver komma upp tidigt så jag kan tvätta håret och få det torrt innan jag går. God natt.

2 kommentarer:

  1. Har du halkat?? Var rädd om dig!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Försökte flyga ner för en stentrapp men det gick inget vidare utan jag hamnade på ändan och handen.....

      Radera