Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 29 december 2015

Att jobba när andra är lediga.

Var riktigt tidig på jobbet igår. Hade ju glömt min nyckel men hittade städerskan när jag tänkte kolla vad kollegorna på det andra delen hade för sig. Hon släppte snällt in mig bade idag och igår. Kan ju tala om att det inte är många som jobbar. Har dock mailat en del leverantörer om datum samt uppgifter jag behöver av dem. De är tillbaka nästa vecka och då är jag ledig så de får ju några dagar på sig att ta fram det efterfrågade.


Fick skjuts till jobbet men gick hem. Det var fortfarande inte mörkt! Jisses vilken skön känsla det är! (Smet medan det fortfarande inte var mörkt idag också för den delen. Och mest för att chefen sa att jag inte skulle sitta för länge. Sådana order måste lydas.) Hade fått en chokladask av en leverantör, den roade jag med att dela ut till dem jag såg och som också jobbade. Något ska vi väl ha för att vi jobbar. Själv tog jag den tomma asken.


Jag hann gå och handla innan maken kom hem. Skulle egentligen bara ha bröd men det blev lite grillade revben till maken också. Fast det är inte ofta jag handlar så lite men det är riktigt trevligt att betala då. Efter att ha ätit så tog vi en tur på måfå till kompisarna i andra änden. De var dock inte hemma, vilket vi visste att de kanske inte skulle vara. Men ut kom vi och motion fick vi då vi gick.


Internet tog slut redan i söndags efter att jag hade släckt ner så nu kopplar vi upp våra datorer mot makens mobilsurf. Lite lyx att fylla på för bara 2 dagar så det var enklare med surfen. Dessutom så har detta gjort att jag sitter minimalt vid datorn. Däremot har jag fått 2 bilder färglagda och yttterligare en påbörjad. Glömde dock mitt dyra reafynd Ii form av en pennvässare i huset. Lite har det blivit målat men jag börjar bli i väldans stort behov av den nu.


Nope dags att göra det sista och sedan krypa ner i sängen. Kanske skulle bestämma mig för om jag ska ta tåget och bussen hem eller om jag ska vänta in maken. Nej, det kan jag göra i morgon. Säger God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar