Öland

Öland
Solnedgång

söndag 13 november 2011

Vad gjorde jag egentligen på sista resan? Eller Dinosarie utflykt




Den som började på Kastrup i Danmark, fortsatte till Bangkok och därefter till Pattaya i Thailand för att hoppa vidare till Shanghai (Man behöver mer än 45min att byta plan, hämta resväska gå igenom immigrationen, checka in igen, säkerhetskontroller och åter igen en runda till immigrationen för att dessutom byta terminal och ha gaterna i precis motsatta riktning till varandra!), hoppade vidare till Hiroshima, Tokyo och sedan hem........
 
Reste gjorde jag nattetid. Om nu planen avgick när de skulle osv. I Japan var det bäst. Där åkte man tåg. De var punktliga, säkra och snabba! Skulle kanske skicka dit SJ på upplärning?
 
Men vad var det jag skulle göra? Jo jag skulle besöka däcktillverkare. Hos dem skulle jag kontrollera så de hade bra processer i sin verksamhet. En av de saker som vi kontrollerar är om de återvinner sitt skräp. I Japan gjorde de dinosaurier av felaktiga däck.  Som de sedan lät barnen i omgivningen leka med. Trots att fabriken hade hållt på i 36 år hade de ännu inte fått ihop mer än tre stycken. 
 
Hade detta inte varit något för våra företag?? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar