Öland

Öland
Solnedgång

söndag 13 november 2011

Ännu en förstörd helg

Och inte ett skit har jag fått gjort. Ok maken fick jacka, golven blev dammsugna, blommor vattnade, dammet avtorkat osv. Men i övrigt. Hade gärna blivit av med en av de två lådor som fortfarande står ouppackade. Jag tror nämligen att de två kan bli knappt en och resterande kan kasseras.



Har även fått tag på min polska kollega som jag ska åka till Bulgarien i morgon. Jag landar en halvtimme tidigare men har aldrig sett människan förr. Men det löser sig säkert. Hoppas jag iaf. Har laddat mobilen med telefonnummer och lite mail som kan vara bra att ha tillgång till. Adresser till hotell och fabrik osv.....



Fast egentligen undrar jag mest över tillgången till internet. Har fortfarande lite drygt 300 inlägg kvar på MN som jag inte hunnit kolla om jag vill ha dem kvar eller ej. Mycket kan kastas men ibland är bilder bättre med text än bara i vanliga album..En del plågar jag Er med här. Och frågan är hur jag ska göra med alla inlägg jag har gjort i samband med mina jobbresor.


Kommer man att minnas alla namnen på platser man varit? Sedan november 2009 har jag ju bara hunnit med en hel hög med resor. Har tom hunnit slita ut en resväska och få en reklamerad. Allt från USA i väster till Japan och Thailand i öster. Och innan året är slut så hinner jag med ytterligare några länder jag inte trodde jag skulle få se i år. Ok förvisso mest flygplatser, hotell, möteslokaler osv. Men lite hinner man se om man låter bli att sova när man blir körd hit eller dit..... Och är jag inte inne som hastigast i slutet av veckan som kommer har jag kört så totalt vilse i Bulgarien att jag inte hittade hem!


Kameran kommer dock att få följa med och förhoppningsvis kan det bli någon bild tagen någonstans. Annars får jag väl köpa en kalender för 2012 i både Sofia och Budapest...
Men nu har taxi ringt och bekräftat att jag blir upplockad 5:45 så det är nog lika bra att förbereda mig för sängen. Vi ses om några dagar hoppas jag!

1 kommentar:

  1. Jag ångrar nu att jag bara raderade i stort sett alla bloggar. Hoppas att du hinner titta igenom alla dina

    SvaraRadera