Öland

Öland
Solnedgång

söndag 6 november 2011

Raderingen på Maria Nova fortsätter

Jag hittade detta inlägg. Kom ihåg hur jag skrattade då och måste erkänna att jag ler nu också.  Det var ju två inlägg men de får följa med som ett här. (Har dock fått radera en del bilder.)

HIPP HIPP HURRA!!! - Eller maken har djup sorg.......


Maken satt och dummade sig i sin stol. En gammal stol som har varit utsliten de senaste 5 åren. Han har tom fått en ny. En som han valt själv men inte ska hans stol ersättas inte. Den fick han ju för över 20 år sedan!!!
 
Stolar slits! Man behöver byta ut dem!! 
 
Till slut fick jag nog av hans dumheter och gick ich satte mig i hans knä. Brukar göra det. Denna gången satt han dock inte i mitten av stolen så när jag lutade mig tillbaka så brast stolen!!!
 
Stolen är äntligen DÖD!!! Det går inte att laga den!!! Den är helt finito!! YES!!!
 
Nu äntligen ska jag väl slippa se den! Fast katten vet. Maken sitter just nu och surar...... Hans stol är sönder. Han har sorg......... HA! Han sitter och lurar på hur han ska lyckas att laga den hjälpligt så han kan fortsätta sitta i den! Men det ska vi bli två om. Ska elda upp delar av den så det bara inte går att laga den!! 
 
Kära lilla maken, jo lite synd om dig är det. Men stolen skulle faktiskt ha varit borta för flera år sedan. Det var därför du fick välja dig en ny för ett par år sedan.... Upp med hakan!


Makens trasiga stol del 2. - I normala fall brukar inte uppföljare vara bra. I detta fall är den än bättre!!

Maken har suttit och klurat på om hur länge han ska sörja sin stol ett tag nu. Men en sista sittning kan väl aldrig skada?? Den ser ju rätt hel ut. Om man håller i sig och inte belastar så hårt??? 
 
Knak, brak och knak hör man. som avslutas med en rejäl duns! Jösses! Maken slår ihjäl sig!!! 
 
Inte då men han ligger raklång på golvet med delar av stolen under sig...... 
 
Inte kan han ta sig upp heller. Dottern hans får hjälpa honom medans jag dokumenterar det hela. (Det är ju synd  att missa ett gott skratt!) 
 
Nu är det bestämt! I morgon ska den eldas upp. Frågan är kan det bli en än bättre uppföljning på detta?? 
 
Kolla in bilderna och klura på det.  

2 kommentarer:

  1. Men stackars din man :)
    Hoppas att han hittar en ny stol som han gillar.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. :)Men varför raderar du alla inlägg?

    SvaraRadera