Öland

Öland
Solnedgång

söndag 6 november 2011

Nu får det räcka med radering för dagen!

Har väl bara 1000 inlägg kvar nu. Drygt. En aning segt. Men jag har hunnit ut en runda fast vädret inte var lika fint som igår. Gick hela vägen till Maxi och tillbaka. Blir nog en km totalt......



Nu är tavlorna i köket, köksklockan samt de sista tavlorna i sovrummet uppe. Nu är frågan om vi vill ha upp fler. Vill vi det är det få väggyta i vardagsrummet och på kontoret kvar. Kanske kan få upp några till i morgon eller är det nästa helg som gäller?

Skulle ha knypplat Barbapapa klart i kväll hade jag hoppats på. Hmmm har inte ens börjat. Får göra det i morgon efter jobbet. Men har bakat LCHF "bröd" till maken iaf. Eller rättare sagt han fick göra hälften av jobbet själv. Hittat några recept till. Ska testa nästa på tisdag em efter jobbet. Om vi kommer hem i tid. Jag har ju knypplingen då.



Hittade filt i fredags att montera på. Men inget knyppelgarn alls. Nu är frågan om jag ska köpa mer garn av knyppelinstruktören eller om jag ska göra en Barbapapa till? Jag har "bara" en rejäl plastback full med knyppelgarn hos min mor. Får väl knyppla Barbamamma. Har tillräckligt med svart garn här. Och sedan hoppas att jag hinner till mamma innan nästa kurstillfälle igen. Fast det har vi inte planerat. Hmm. Får fundera en stund tror jag.






Nähä, dags att pensla bullarna och in med första plåten i ugnen. Lagom att vattna blommorna och bära ner assisten medan plåten är inne. Eller ska kanske dela upp sysslorna på två plåtar. Behöver ju torka en del av delarna innan de bärs ner. Hmmm

3 kommentarer:

  1. Vackra bilder, gott med bullar :)
    Jag hade skrivit in med ett ? efter,
    hoppas det blir en annan gång istället.
    Dina tomtar är jättesöta, så jag tar
    gärna emot nissarna om du har "över".
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Veralinda från Maria Nova här. Jag hittade din blogg via facebook och småpratargruppen där.Jag har lagt till din blogg i mina favoriter.
    Välkommen att klicka dig in på min blogg!
    http://markbladet.se/bloggar/tostaredsbloggen/

    Varma hösthälsningar
    Linda ♥

    SvaraRadera
  3. Ja, jag behöver mera terapi på Arlanda. =o) Och, jag träffar mer än gärna dej igen! =oD
    Och, Vad KUL med flera kassar OCH Sir Väs!
    men... vilket datum... är rätt?
    Du skrev 28 okt... och det tror jag e fel. ;)

    SvaraRadera