Öland

Öland
Solnedgång

lördag 12 november 2011

Ny fritagningsförsök är nu inlett!!




Idag stod det plötsligt på mitt bord en hög med väsande och ilskna ormar! Fritagning av ner packade ormar i Värmland skulle fritas! Inget snack!!
 
Det tsiilades och västes en hel del. Inte fick man komma in heller!! Inte till en början med. Ljudet sänktes när jag plötsligt blev inkallad. 1St orm skulle packas ner och skickas! Men för att jag inte skulle kunna förvarna om det, skulle denna skickas till annan adress! 
 
De hade fixat och släpat fram en massa emballage. Till sist blev det - allt för att slå blå dunster i ögonen på mottagaren - en ströbrödsförpackning som valdes. För inte skulle väl någon misstro en förpackning med ströbröd? 
 
Under tiden jag skulle linda in den frivillige i silkes papper så vikades och västes instruktioner fram. Dock inte så högt att jag kunde höra vad som västes. Det var nästan så att det blev två frivilliga ett tag! Hade mycket god hjälp med att få runt stötdämpande wellpapp. Fick hjälp med tejpen osv. 
 
Det är med andra ord en helt annan stämning idag än det var förra helgen!! Något förfärligt kommer säkert att hända!! För inte kan väl ormar vara SÅ hjälpsamma??? Jag anar oråd! Inte blir det bättre av att jag ännu inte har fått den slutliga adressen att skicka till heller......
 
De tom kallade in förstärkning när det sista pappret runt förpackningen var placerat som det skulle! Det var plötsligt en dubbel upplaga av ormar! Eller är det jag som har fått feberyra och hallunicationer??  Något stort är på g. Och vad månne detta sluta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar