Öland

Öland
Solnedgång

lördag 12 november 2011

Bra pli på maken idag!




Idag när jg och dottern åkte in till stan passade maken på att få hjälp med lassning och lossning av metallskrotet som har stått utanför huset sedan i höstas! De lastade på det här hemma och lossade det på återvinningsstatioen.
 
Nu behöver jag bara sopa rent efteråt. Har snart fått en ren gavel. Har dock ett antal röda kantstenar kvar. Vi har dock kommit på att vi ska gräva ner dem längs med gången så vi sipper rensa gången från ogräs mest hela tiden! De 28 som ligger  staplade räcker dock inte riktigt. Men jag har de som saknas har jag liggande på ett annat ställe som jag vill bli av med. Slår 2 flugor i en smäll :o)
 
Väl hemkommen och skulle ut och inspektera makens rensning. Följde han med ut och började rulla den största stenen. Han orkade väl rulla den en fjärde del av sträckan. Bara resten kvar. Vi har dock rensat innanför ringen där vi blir tvugna att öppna upp den för att kunna rulla in den och den andra. Pasade även på att göra en linje av hyfsat stora stenar invändigt också. Så de inte rullar för långt.
 
I morgon ska maken fortsätta att rulla stenar medans jag ska fika med en kompis vid vattnet. Tar dock dottern med mig. Är det bra väder kan hon få bada. Annars lär hon väl bli blöt av regnet........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar