Öland

Öland
Solnedgång

lördag 12 november 2011

Ett passande inlägg i dessa tider?

När man klär en gran på jobbet i Texas

Nu har jag varit med om att klä en liten gran på jobbet här i Texas. Och det görs säkert inte likadant på alla platser. Bara de som har en liten julfantast. Här heter hon Melissa. Och enligt klär man gran på jobbet gemensamt. Även om det är hennes gran och pynt!
 
Igår monterade hon ihop granen. Idag var det dax för pyntet. In kommer hon på morgonen med en kartong julgranskulor i olika former men alla i någon form av blå skala...... Hon lägger kartongen på skrivbordet och börja jobba. Efter ett tag kommer hon på att de ska ju upp också. Och öppnar därmed kartongen.,,,,,,
 
Det är nu hon kommer på att man behöver ha något att hänga upp kulorna med. Men det är lugnt. Vi jobbar ju på kontor. Och alla kontor har gem. Hon viker helt enkelt upp rätt antal gem och lägger på skrivbordet. Sen får alla som kommer in ta en kula och ett gem för att hänga upp detta i granen. Om de så bara stack in huvudet och ville fråga något.
 
Vi på kontoret skulle också hänga minst en kula var. Vid lunch var granen halvklädd och lagom till hemdax var samtliga kulor hängda. Under dagen hade dessutom Melissa hunnit att få en liten julehund. Så skrivbordet blir mer och mer pyntat. Frågan är nu, vad blir det för pynt i morgon?? Och kommer Barbara och Renee att haka på juldekorationstrenden???
 
Väntar med spänning på att se hur det hela kommer att utvecklas de sista 4 arbetsdagarna som nu återstår. Önskas det hela att dokumenteras och att det rapporteras här??? Spänningen stiger........ sakta men säkert i julgalningarnas land här i Amerikat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar