Öland

Öland
Solnedgång

lördag 12 november 2011

Nu börjar jag bli orolig!!



Jag skickade som Ni förhoppningsvis vet en ormgrop till Alpen förra lördagen. Jag hade valt A post och paketet hamnade på lådan före tömning. Och ändå tycks det som om de inte kommit fram!
 
Har de rymt på vägen?? Har posten snott dem?? Nej, vem vill ha en hel ormgrop med slingrande väsande ormar?? En postis?
 
Eller än värre, de är TRASIGA allihop!!! Det finns nu mera bara 2 två kvar! Och tillverkaren kommer INTE att göra fler på flera ÅR!!! Vad att göra då???
 
Och inte nog med detta! Hemma väses det om att skicka upp ytterligare en orm. Allt för att frita de fem första!! Det är med andra ord tal om att beå en revolt i Värmland!! Det planeras för fullt i Östra Småland!! Inte en lugn natt. Nej jag är inte där men man har väl koll på läget trots det. Och det tycks vara tur det!!!
 
Måste varna dig Alpen!. Jag är inte säker på att jag kan hindra en transport med fler Sir Väs! Hur jag än argumenterar så väses det om att det kan inte ligga ner pakade hur som helst. Och det fanns visst RÅTTOR där också!! Det är ju så gott! Och där skulle finnas ungt fräscht kött också. Råttkött som inte var förstört av kost och livet!!
 
Se upp Alpen med posten den närmaste veckan!! Man vet aldrig vad som dyker upp!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar