Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 15 december 2016

Jaha och vart tog denna dag vägen?

Jag kom upp och iväg i bra tid idag. Så bra att det blev en liten extra tur till jobbet. Så jag var där som vanligt. Hade med mig lite till maken om han inte skulle få komma hem idag heller. Tex tandborste och tandkräm. Laddare hade han fått låna. Sjukhus är tydligen vana vid att man inte springer omkring med laddare på sig. Och då helst när man inte hade planerat att besöka dem någon natt eller så.


Straxt före mitt 3-dje möte fick jag en notis om att han ville bli hämtad på eftermiddagen. Sen for det en del sms fram och tillbaka. Behövde dock fixa en del innan jag kunde smita iväg och hämta honom. Bilen har jag ju parkerad på jobbet i veckorna så den hann jag få varmkörd innan jag var i Ljungby. Kan tala om att det var rätt halt lite här och var oavsett om man gick eller körde bil. Dock höll jag dels mig på benen och bilen på vägen.


Hittade honom utanför entrén efter något samtal. Han var dock inte sugen på att varken handla eller besöka någon. Blev till att köra raka vägen hem. Hjälpte honom upp och in i lägenheten. Dock körde jag straxt efteråt bilen tillbaka till jobbet och gick hemåt. Vill ju ha mina steg. Passade på att köpa honom några nya t-tröjor så han hade något att ha på sig. skjortor var tydligen inte helt lämpligt. Blev en tur till ICA också så det finns mat så han slipper svälta i morgon när jag är på jobbet. Av rena farten såg jag till att få till samtliga steg som behövdes och lite bonus.


Vi eller egentligen maken har haft lite uppiggande besök. Jag har pratat med kompis samt dotter i telefonen. Mycket viktiga saker avhandlades eller inte men trevligt var det. Disken har jag hunnit fixa, packa ihop merparten av det jag ska ha med till huset. Tog tvätten när jag ändå var i farten. Blommorna fick sist. Var rätt torra så det var nog i grevens tid.  Nu återstår sängen. Behöver bara se till att maken ligger någorlunda bra så jag får sova. Kanske passar på att packa ner datorn också så allt mitt är klart. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar