Öland

Öland
Solnedgång

söndag 4 december 2016

En resande dag

Vaknade före väckarklockan. Försökte somna om en god stund men gav senare upp och satte mig för att scanna av nätet. Var uppe så jag hann att fixa de sista tomtarna. Ser lite tomt ut här och var men nu är tomtarna slut. Om jag inte köper fler förstås. Det är ju trots allt nästan tre veckor kvar så än kan mycket hända. Blommorna fick också vatten. Packade ner det sista och kände till slut att nu fanns inte mycket mer att göra. (Väskan var så full att minsta rispa och den hade spruckit.) Satte mig ner och målade. Trodde inte det skulle finnas tid till det men när jag inte visste vad jag skulle hitta på så tog jag mig lite tid.


Vi behövde åka redan 13 om jag skulle hinna inskaffa lite bananer och jordnötter till resan. (Var inte framme förrän straxt efter 20 på hotellet. Eller mer exakt så var jag incheckad och på rummet 20,30. ) Dock var det ingen trafik så det gick snabbt att köra in. Vi hann med att kolla in Stortorget och den lilla julmarknaden. Den var gratis och minst lika mysig som den i Kosta. Fast det inte fanns snöiga granar och någon tomte när vi var där. Köpte dock inget där. Men vi passerade Subway så jag fick en macka att äta på tåget. Gjorde inte alls ont.


Var ett par minuter försenade vid första bytet men där hade jag 25 minuter på mig. Sen blev vi ännu mer försenade i Norrköping. Inväntade försenat tåg. Hoppas de gör detsamma när jag ska hem! När jag väl hade fått rätt på gps-en i telefonen var det rätt enkelt att hitta. Skönt att sträcka på benen var det också. Har dock inte tagit någon kompletterande promenad ikväll. Hade dock gått så pass bra innan i veckan att det räcker än då. Har tom gått så pass bra innan i denna månaden att det inte är så mycket att gå ikapp. Nu hoppas jag på ett vettigt schema så jag kan få lite motion i veckan. Var framme så pass att jag hade 25 min på mig att äta lite.


Sitter nu och förbereder för morgondagen. Vaknar jag innan väckarklockan ska jag försöka ta en promenad före frukost. Dvs om jag vaknar som jag brukar i veckorna så hinner jag. Vore skönt om jag slapp ta alla 15000 steg på kvällen. Annars får jag hoppas att det finns bra motionsspår i närheten som man kan ta ett varv eller två även kvällstid. Det är mindre vinter och julstämning här än hemma. Har inte sett någon snö. Inte direkt kallt heller. Hinner kanske komma? Nope fixa det sista sen sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar