Öland

Öland
Solnedgång

lördag 24 december 2016

En ledig fredag

Vaknade tidigt i går men somnade om efter någon timme. Sen sov jag alldeles för länge. Kom efter mycket om och men upp. Då hade tom maken fixat en macka till mig. När jag väl hade ätit och gjort mig helt klart åkte vi ner till Borgholm. Maken följde med. Han behövde se lite folk. Gå hemma och skrota hela dagarna. Nu klarar han dessutom av lite mer än han gjorde förra helgen.


Vi började med att leta efter en liten present till Tore bud från dottern. Efter halva att ha avverkat halva Storgatan på båda sidorna gav vi upp och bestämde oss för att ta makens dotter med sambo i stället. Och se på katten, vi hittade Tores också. Väl betalat och på väg till bilen får jag sms om att jag har paket att hämta i Borgholm. Jag trodde dock att det var större än det var så jag tog med bilen och parkerade nära. Hmm 4,5 kg och kanske 80 cm långt.... Jag hade kunnat bära det utan att slita ihjäl mig. Men hämtat blev det.


Vi passade på att passera snabbmatshaket. De hade dock stängt så det fick bli ICA och tacos. Köpte allt utom ost. Har rätt mycket ost just nu så jag hade tänkt riva men osten var inte riktigt lämplig för det. Väl hemma stekte jag färsen och förberedde grönsakerna. Vi slog in de sista paketen och sorterade dem lite grann. Paketen som delades ut på fredagskvällen, de som ska in till grannens dotter, de som ska delas ut julafton och de som ska delas ut juldagen. Inte dumt att få paket 3 dagar i rad.


Skinkan är fixad, girlangerna är uppe, promenaden fixad, mat äten, första julklapparna utdelade och öppnade. Har hunnit med en hel del men så har klockan också blivit mycket. Vet i katten om jag ska önska Er god natt eller god morgon. Ni får helt enkelt välja det som passar Er bäst. God Jul!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar