Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 1 december 2016

En dag mindre

Har så sakteliga börjat nedräkningen till utbildningen nästa vecka. Började dagen med att vara tröttare än trött. Dock var jag klarvaken runt 02 i natt. Maken tyckte det var synd att jag sov då och sågade timmer i Kanada storlek. Jisses som han snarkade. Nästan så jag trodde takpannorna skulle lossna. Sova var inte att tänka på och försöka få honom att sluta var inte det enklaste. Hjälpte inte ens att sparka och slå på honom. Dock slutade han en liten stund när jag tände lampan i köket. Men jag kom upp och iväg till jobbet. Men katten vet vad jag har gjort idag. Har iaf hunnit med samtliga möten.


Skulle ju ha bilen med hem idag så väl hemma saknades det en hel del steg. Var dock smart och smet i rätt hyfsad tid så jag hade nästan 20 min att promenera på innan maken kom. Hade med andra ord fått ihop hälften av stegen som saknades. Sen lurade jag maken att ta en rejäl omväg till affären och hem. Väl hemma saknades bara ett par tusen steg. Så efter en stunds vila och lite mat var det bara till att ta på sig och gå en liten runda. Fick maken med då också. Skulle kanske ha ringt mamma först och grattat. Hon fyller 70 idag. Men firades i lördags.


Väl hemma smet jag in i duschen och lämnade disken till maken. Dock var i förrådet i källaren och kollade hur det såg ut efter läckan. Kan kort konstatera att det fortfarande är en arbetsplats. Och detta 6 veckor efter läckan. Blir de aldrig färdiga? Tog lite bilder och funderar på att maila hyresvärden i morgon. Vill veta när vi kan bli av med bråten som inte är vår och röja upp. En del möbler kan de få behålla för de är inte var de var när vi ställde dit dem. Hoppas hinna det i morgon. Har en del bokat då så vi får se vad det finns tid till. Rätt mycket på jobbet som skall göras med tanke på att jag är borta nästa vecka. Maken plockar upp mig straxt innan jag slutar för att besöka "Kosta mycket" eller Kosta. Julmarknaden där ska få sig ett besök. Kanske kan hitta en julklapp eller två?


Efter det ska vi till Kalmar och köpa något maken behöver. Inte riktigt hundra på vad det är men det kopplar iaf ihop värmepannan med internet. Maken har förklarat några gånger och då jag inte behöver köpa vad det nu är vi behöver så har det inte fastnat ett dugg på minnet. Sen hem och hinner vi så var det något som skulle hämtas i Borgholm också. Sen skulle det inte göra ont om jag hann köra tvätten också. Eller iaf en av två maskiner. Hinner inte på söndag och jag behöver ha en del med mig. Har förvisso packat det mesta redan men behöver en del av tvätten.


Men ska jag ha en chans att hinna med och orka i morgon är det lika bra att avrunda detta och slå ihop datorn. God att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar