Öland

Öland
Solnedgång

fredag 9 december 2016

Äntligen över

Vaknade före väckarklockan idag också. Och det väldans trött men kunde inte somna om. Började redan bli nervös fast det var flera timmar kvar innan första provet. Hade hunnit duscha, promenera, packa om väskan och äta frukost innan provet. Eller förresten ätit frukost och frukost. Jag hade suttit och petat i den en halvtimma. Sen gav jag upp och tog en runda till.


Var klar nästan 6 timmar tidigare än den tid vi först hade fått. Checkade ut och fick veta att priset för 5 nätter på hotellet blev 900 kr billigare än först angett.  Tog några tåg tidigare. Var i Kalmar ca 5 timmar tidigare än vad jag trodde när jag åkte hemifrån i söndags. Gjorde inte det minsta ont. Dessutom behövde jag inte ta bussen över till Köpingsvik. Maken hade stannat till i Kalmar och väntade in mig.


När vi ändå var i Kalmar blev en hög med julklappar inköpta. Nu saknas en till Emil, 2 småsaker till julaftonen, något mer till makens dotter och hennes sambo samt min dotters. Till makens dotter med sambo blir det troligen en gemensam. Dvs en sak som de får dela på. Hittade ett par idéer. Min dotter ville flytta in i sin nya bostad och sedan kunna önska sig sånt som saknades alternativt pengar. Så hon får flytta in, klura ut vad hon saknar så kollar vi upp om det är något vi redan har packat ner för att lämna bort (då kan hon lika gärna få det) och därefter köper vi något som fortfarande saknas eller skickar upp pengar så hon får köpa själv.


På vägen hem köpte vi färdigmat. Och medan den blev klar gick vi och handlade det mest nödvändiga. Maken klarar nu hela helgen och jag får åka och köpa frukostbröd i morgon bitti. Ville inte köpa bröd straxt före stängningsdags. Bättre att köpa i morgon och få färskt. Väl hemma slog vi  in presenten till grannen som fyller år i dag. G*R*A*T*T*I*S. Dock efter att ha ätit. Sprang in och lämnade den.


Väl hemma igen fyllde vi på mat till fåglarna. Så det finns när det blir ljust i morgon. Sen har jag slagit in de flesta av julklapparna. Tror det är 3-4 kvar. Behöver fler packet att slå in dem i. Maken har lagt dem i säcken allt eftersom jag blev kvar med dem. Han har vid några tillfällen även bestämt etiketter. Papper osv var vi överens om innan jag började slå in. Under tiden jag slog in dem passade jag på att fira med lite mimosa.


Hunnit att packa upp det som skulle packas upp. Sortera smutstvätt osv. Kan nu gå och lägga mig med gott samvete. Nu hoppas jag på att få sova länge i morgon. Har lite att sova ikapp. Samtidigt som jag vill hinna med en massa i morgon. Tex baka lussekatter innan det är jul. Fixa material så jag kan slå in de sista inköpta julklapparna osv. Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar