Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 14 december 2016

Det vänder fort

Var inte lika trött i morse men långt ifrån pigg. Kom upp och iväg. Var på jobbet i ok tid. Hade avdelningsaktivitet idag. Dvs jullunch. Tack och lov fanns det iaf 4 saker som jag åt förutom skumtomtarna. Dock lyxigt att bjuda mig på julbord och dylikt. Jag hade föredragit en sallad. Nåja, jag blev iaf mätt och jag var med. Hann även göra en hel del annat som jag hade föresatt mig att göra. I morgon måste jag dock gå ut och fortsätta min PIN revision. Den ligger efter och jag vill ha den avklarad.


Då jag var hyfsat i tid till jobbet kunde jag också gå därifrån i hyfsad tid. Hann dock inte långt innan maken ringde. Funderade på om han hade missat tåget och ville bli hämtat. Tyvärr var det värre än så. Han hade trillat på vägen till tåget och slagit i. Fick åka till akuten och röntga. En bruten arm och stanna över natten. Han trodde dock sista gången han ringde att han skulle kunna bli hämtad i morgon. Ont hade han iaf och dålig fru som jag är, tycker jag mycket lite synd om honom. Dvs jag kommer inte att ömka honom det minsta så det kan sjuksyrrorna och biträdena få göra i stället. Kanske ska skvallra för kompis som kommer till Nyår(?), för hon är mycket duktigare på sånt än jag.


Själv tog jag mig en extra lång tur hem. Har därmed sett till att fixa en hel del steg. Kom på vid 20,00 att jag kanske skulle äta något men pålägget var slut. Fick bli en tur till affären. Inte rakaste och snabbaste vägen men en lagom promenad. Väl hemma packade jag upp påsen, ställde mig i duschen och glömde att äta. Nu har jag borstat tänderna, så nu skiter vi i det idag. Lär vakna hungrig men får väl ta två mackor till frukost då om jag inte kokar mig ett par ägg.


Nu ska jag plocka ihop lite till maken. Om han inte får komma hem lär han behöva laddare, ombyte och tandborste iaf. Nej dags att sätta fart med det så att jag dels inte glömmer det och dels kan komma i säng. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar