Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 28 december 2016

En vandrande dag

Vaknade före klockan idag också. Betydligt piggare också. Hann tom renbädda före jobbet i stället för efter som jag egentligen hade tänkt mig. Tog disken också när jag ändå var igång. väl på jobbet var det till att förbereda det sista, äta frukost (räkmacka) och sedan börja revidera. Jag tog närvarande flödeschefer idag. Hittade några avvikelser där. Eller jag behövde inte ens påtala dem. Tom de hittade dem själva när jag ställde frågorna. Sparade dock några frågor till chefen och platschefen. Lite rättvisa får det väl vara? Så jag sparade de marigaste. I morgon ska jag dessutom ta ett varv ute i produktionen och fråga operatörerna.


Gick hem i hyfsad tid idag med. Riktigt skönt väder så jag tog en längre runda hem idag också. Passade även på att handla maten jag ska bjuda på i morgon när jag kommer till huset. Ska bara komma ihåg att ta med brödkavlen i marmor. Behöver den om jag inte ska slita ihjäl mig. Sen vart det till att gå hem och äta lite. Mjölken räckte precis till. Men man behöver inte mer än precis. Satt och vilade lite innan jag tog på mig igen och gick ut igen.


Har varit hos Ebba med familj. Idag var hon riktigt pussig. Värsta fjäsket. Kan iofs bero på att jag hade lite godis med mig. Behövde bara titta på henne så satt hon i knät, på armstödet eller uppe vid huvudet. Blev en kopp te och lite skitsnack innan jag gick hem. Väl hemma har jag packat allt utom datorn och maten. Alltför att kunna komma iväg så fort som möjligt i morgon. Rondellen i Växjö eller i Kalmar är inte att leka med och kan jag missa värsta köerna så gör det absolut ingenting.  Men först sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar